Van harte gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen. Een onvergetelijke bruiloft begint met o.a. het zoeken naar een prachtige exclusieve trouwauto. Wij zijn gespecialiseerd in trouwvervoer per klassieke Kever cabrio, T1/T2 Volkswagen trouwbusje spijlbus.  Wanneer u gaat trouwen in onze klassiekers bent u verzekerd van een betrouwbare trouwauto, grote keus, jarenlange ervaring. Stuk voor stuk zijn onze meer dan 45 klassieke oldtimers gerestaureerd en in een sublieme staat. Jullie gaan trouwen in een stijlvolle klassieker waarin jullie gaan genieten van een onbezorgde bruiloft. Als het om de mooiste dag gaat wil je toch nergens aan hoeven twijfelen. Bij ons vindt je de droomauto om in in een sfeer van nostalgie en romantiek te trouwen. De auto's zijn all-risk verzekerd en u mag zelf rijden of gebruik maken van een chauffeur.

Belangrijk om te weten:

  • De kever cabrio's en "keverbusjes" worden voor uitgifte technisch nagekeken.
  • Onze klassiekers worden van zowel van binnen als  van buiten blinkend schoon afgeleverd.
  • Bij afleveren van de auto’s is de brandstoftank volledig gevuld.
  • Voor al onze voertuigen is een garagepolis afgesloten,waardoor tijdens de verhuur zowel de auto als alle inzittenden All-risk zijn verzekerd.
  • U mag zelf rijden in één van onze 20 VW busjes of 30 Kever cabrio's
  • Bij onverhoopt uitvallen van het gehuurde voertuig is vrijwel altijd een vervangende klassieker beschikbaar.
  • Kwaliteit is onze reclame

Op afspraak laten wij u graag de oldtimers zien. Neem nu nog contact op.

Niet alle busjes en foto's staan op onze website. Kijk ook eens op onze facebookpagina trouwenineentrouwauto

Klik voor nog meer trouwideeën op deze link

 

Wij zijn werkzaam in de volgende provincies: Overijsel, Twente, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Groene Hart, Utrecht, Noord Brabant, Limburg