VW busje of Kever huren?

Van harte gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen. Een onvergetelijke bruiloft begint met o.a. het zoeken naar het huren van een prachtige exclusieve trouwauto. Wij zijn gespecialiseerd in trouwvervoer per klassieke Kever cabrio, T1/T2 Volkswagen trouwbusje.  Wanneer u gaat trouwen in onze klassiekers bent u verzekerd van een betrouwbare trouwauto, grote keus, jarenlange ervaring. Stuk voor stuk zijn onze meer dan 45 klassieke oldtimers gerestaureerd en in een sublieme staat. Jullie gaan trouwen in een stijlvolle klassieker waarin jullie gaan genieten van een onbezorgde bruiloft. Als het om de mooiste dag gaat wil je toch nergens aan hoeven twijfelen. Bij ons vindt je de droomauto om in in een sfeer van nostalgie en romantiek te trouwen. De auto's zijn professioneel all-risk verzekerd en u mag zelf rijden of gebruik maken van een chauffeur. Gezien de prijs afhankelijk is van de gekozen bus en uw wensen rekenen wij dit graag geheel vrijblijvend voor u uit.

Belangrijk om te weten:

  • De kever cabrio's en "keverbusjes" worden voor verhuur technisch nagekeken.
  • Onze Volkswagenbusjes en Kevers worden van zowel van binnen als  van buiten blinkend schoon afgeleverd.
  • Bij afleveren van de unieke trouwauto’s is de brandstoftank volledig gevuld.
  • Voor al onze klassiekers is een garagepolis afgesloten,waardoor u zelf mag rijden en tijdens de verhuur zowel de auto als alle inzittenden All-risk zijn verzekerd.
  • U mag zelf rijden in één van onze 15 VW busjes of 30 Kever cabrio's
  • Bij onverhoopt uitvallen van het gehuurde voertuig is vrijwel altijd een vervangende klassieker beschikbaar.
  • Kwaliteit is onze reclame

Wij zijn werkzaam in de volgende provincies: 

Noord-Holland Zuid-Holland , Zeeland , Utrecht , Noord-Brabant , Limburg , Gelderland , Twente Overijssel , Drenthe , Groningen , Friesland , Flevoland , Lelystad,

Klik voor nog meer trouwideeën op deze link